Zakelijk

combineer zaken en plezier!

Zoek je een bijzondere setting voor een bijeenkomst met collega’s of zakenrelaties? IJsbaan Twente biedt vergaderarrangementen in een sfeervolle en dynamische omgeving. Al onze ruimtes bieden een prachtig uitzicht op de ijsbaan en zijn geschikt voor groepen vanaf 6 tot 125 personen.

Wil je jullie bijeenkomst combineren met een sportieve activiteit? Volg eens een curlingclinic, zeer geschikt voor groepen en plezier verzekerd! Of kies voor een uitdagende ijshockeyclinic, waarbij wij jullie natuurlijk voorzien van alle benodigde materialen. Maar gewoon lekker schaatsen kan uiteraard ook! Begin met een schaatsles of een bochtenclinic en schaats daarna vrij op onze 400-meterbaan. Je zult de verbetering direct merken. Al onze clinics worden begeleid door ervaren trainer. Dus aarzel niet en ga het ijs op!

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden naast het schaatsen? Een rondleiding door IJsbaan Twente is dé kans om eens een kijkje achter de schermen te nemen. Proef de sfeer en laat je informeren over alle wetenswaardigheden van IJsbaan Twente. Ervaar hoe het is om door de technische ruimte te lopen en een bezoek te brengen aan de jurytoren waar spannende wedstrijden aangestuurd worden.

Sluit de bijeenkomst af met een gezellige borrel of een oer-Hollands stamppotbuffet in de Curling lounge, de IJsbaan lounge of ons gezellige Schaatscafé.

Reserveringsaanvraag arrangementen

#haveaniceday