Vacature horecamedewerkers

Vacatures voor horecamedewerkers: voor het schaatsseizoen 2019-2020 (oktober t/m maart) zijn wij op zoek naar enthousiaste en gastgerichte:

Horecamedewerkers

(16-32 uur per week)

Wat houdt het werk in?

Als horecamedewerker ben jij het visitekaartje van het schaatscafé en geef jij onze gasten een warm welkom.

In het schaatsseizoen is een team van horecamedewerkers in shiften werkzaam. Je werkzaamheden bestaan uit het verwelkomen en bedienen van gasten, opnemen van bestellingen, baruitgifte, bijvullen van dranken en etenswaren en indelen van reserveringen. Je zorgt voor een goede communicatie met de keuken over speciale wensen van gasten. Heb je gastvrijheid hoog in het vaandel staan en houd je van aanpakken? Dan is deze afwisselende functie voor jou een interessante uitdaging!

 Wie zijn wij?

IJsbaan Twente, onderdeel van PCH Dienstengroep, is een overdekte en moderne ijsbaan in Enschede, gelegen op het Go Planet Parc. De ijsbaan biedt ijsactiviteiten voor fanatieke schaatsers, dagjesschaatsers van jong tot oud, scholen, bedrijven en andere groepen. Het Schaatscafé en de lounges zijn de plekken waar bezoekers van de ijsbaan samenkomen om bijvoorbeeld een warme chocolademelk, een snack of een stamppotbuffet te nuttigen.

 Jij bent:

  • positief en energiek
  • geïnteresseerd in horeca (ervaring in een soortgelijke functie is een pré)
  • representatief
  • gastvrij en je denkt graag mee met de wensen van onze gasten
  • praktisch ingesteld en ziet werk liggen.
  • flexibel in je beschikbaarheid (avonduren, weekenden en schoolvakanties).
  • bij voorkeur in bezit van je Diploma Sociale Hygiëne en/of BHV-certificaat.

De volgende competenties zijn op jou van toepassing: gastvrij, dienstverlenend, flexibel, proactief, oplossings-/kwaliteitsgericht, integer en representatief.

Wat mag jij van ons verwachten?

Een energieke werkomgeving in een jong en dynamisch team met gebruik van schaatsfaciliteiten buiten werktijd. Het betreft een contract voor bepaalde tijd. De werktijden zijn van maandag tot en met zondag en liggen tussen 08.00 uur en 01.00 uur.

Een Pre-employment screening maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

Enthousiast?

Om direct online te solliciteren klik hier. Of stuur je sollicitatie per post naar PCH Dienstengroep B.V., t.a.v. afdeling Human Resources, postbus 4358, 7320 AJ te Apeldoorn. Voor meer informatie kun je contact opnemen met de afdeling HR op telefoonnummer 088 – 186 10 10.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

#haveaniceday