vacature (langebaan) schaatstrainer

Voor het nieuwe seizoen zoeken wij:

“schaatstrainers”
(Sven Kramer Academy Twente)


Uren per week
0 – 12 uur per week (in overleg)
Periode schaatsseizoen 22 – 23 (oktober t/m maart)

Vacature
Heb jij passie voor (langebaan) schaatsen en lijkt het je leuk om anderen (beter) te leren schaatsen? Solliciteer dan naar de functie schaatsinstructeur bij IJsbaan Twente! Per oktober zijn we opzoek naar enthousiaste instructeurs die willen helpen bij het verzorgen van schaatslessen voor verschillende doelgroepen.

IJsbaan Twente heef een breed aanbod schaatslessen. Zo verzorgen we lessen en schaatsclinics voor scholen, kinderen en volwassen, op verschillende niveaus. Als schaatsinstructeur geef je uitleg over de schaatstechniek, bedenk je passende oefeningen en geef je feedback en tips aan de cursisten. Je past de les aan per doelgroep en weet het de cursisten naar hun zin te maken. De schaatslessen zijn gericht op het langebaanschaatsen, er zijn geen ijshockey- of kunstrijlessen.

Als instructeur ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig kunnen voorbereiden en verzorgen van de schaatslessen. Ook ben je in staat om vragen van cursisten en ouders/begeleiders te beantwoorden. Je zet het benodigde lesmateriaal klaar, wat je na de les ook weer opruimt. Verder overleg je met andere instructeurs en werk je samen om leuke schaatslessen te verzorgen. Leuk weetje, je bent onderdeel van de Sven Kramer Academy Twente!

Nog niet zoveel ervaring opgedaan als schaatstrainer, maar lijkt het je wel een passende functie voor jou? Solliciteer gerust! Er is een mogelijkheid om intern opgeleid te worden tot schaatstrainer.

Wat heb je nodig?

  • Schaatsopleiding ST1 of ST2 of bereidheid deze schaatsopleiding te halen
  • Ervaring als (schaats)instructeur is een pré
  • Je durft voor groepen te staan en bent in staat enthousiast en duidelijk instructies over te brengen
  • Je bent bereid in te vallen bij andere lessen door bijv. ziekte
  • Je bent representatief en dienstverlenend
  • Je bent integer en hebt een hands-on mentaliteit

Wat krijg je?

  • Een passende vergoeding: o.b.v. het aantal uur dat je beschikbaar bent wordt de wijze van beloning vastgesteld (in loondienst of een vrijwilligersvergoeding)
  • Reiskostenregeling
  • De mogelijkheid om je verder te ontwikkelen op het ijs en als instructeur
  • Gratis toegang tot het ijs om te schaatsen tijdens de reguliere openingstijden

Werken bij de IJsbaan Twente

IJsbaan Twente is een overdekte en moderne ijsbaan in Enschede, gelegen op het Go Planet Parc. De ijsbaan biedt ijsactiviteiten voor fanatieke schaatsers, dagjes schaatsers van jong tot oud, scholen, bedrijven en andere groepen. Het Schaatscafé en de lounges zijn dé plekken waar bezoekers van de ijsbaan samenkomen en bijvoorbeeld een warme chocolademelk, een snack of een stamppotbuffet nuttigen. IJsbaan Twente is een onderdeel van PCH, People Create Hospitality. Onze mensen maken namelijk het verschil.

Matchen wij en ben je enthousiast geworden?
Leuk! Wacht dan niet langer en solliciteer! Stuur een e-mail met je cv en motivatie naar mdjong@ijsbaan-twente.nl.

Vragen over deze functie? Stuur gerust een appje of bel met Maaike de Jong.
Coördinator schaatsschool
06-22535492
mdjong@ijsbaan-twente.nl

 

#haveaniceday