Vacature schoolschaatsbegeleider

De schaatsschool van IJsbaan Twente verzorgt schaatslessen voor beginners tot gevorderde schaatsers, van jong tot oud. Ook verzorgen we het schoolschaatsen. Basisscholen komen dan met de hele klas of meerdere klassen het ijs op. Plezier aan schaatsen meegeven staat voorop. Uiteraard proberen we de kinderen ook de beginselen van de schaatstechniek bij te brengen. Vallen, opstaan, remmen, afzetten of zelfs diep zitten en bochtjes. Er moet altijd een groepje kinderen eerst ijsvrij gemaakt worden en we sluiten elke les af met een leuk spel.

Voor de uitbreiding van het team is de schaatsschool op zoek naar enthousiaste schaatsers. Je hoeft hiervoor geen ervaring te hebben als lesgever of schaatstrainer. Wij zien het schoolschaatsen als een uur lang begeleiden, helpen en plezier overbrengen. Onze ervaren trainers helpen je bij het lesgeven. Het is wel belangrijk dat je communicatief en sociaal vaardig bent. De uren die je gaat lesgeven bepaal je in overleg met de planning. De lessen zijn iedere dag van de week in de ochtend of middag.

Lijkt het je leuk om als schoolschaats begeleider aan de slag te gaan? Stuur een mail met je gegevens en motivatie naar Maaike de Jong (mdjong@ijsbaan-twente.nl) en wie weet kom jij ons team versterken.

#haveaniceday