Vacature schaatstrainer

Vacature: schaatsinstructeur

De schaatsschool van IJsbaan Twente verzorgt schaatslessen voor beginners tot gevorderde schaatsers, van jong tot oud. We geven wekelijkse lessen, privélessen, vakantiecursussen en nog veel meer. Daarbij staan klantvriendelijkheid, kwaliteit en ontwikkeling voorop. Voor de uitbreiding van het team is de schaatsschool op zoek naar enthousiaste en gedreven schaatstrainers die anderen graag beter leren schaatsen.

Als trainer ben je het visitekaartje van de ijsbaan. Je geeft schaatslessen, motiveert mensen om beter te leren schaatsen, je helpt ze bij persoonlijke doelen en beantwoordt vragen. Veel cursisten doen hun eerste schaatservaring op bij de schaatsschool, het is onze taak om dit een hele positieve ervaring te laten zijn en mensen te enthousiasmeren voor de schaatssport.

Cursisten kunnen bij ons leren schaatsen en hun schaatstechniek verfijnen. Het is dus belangrijk dat je zelf goed kunt schaatsen én de schaatstechniek kunt overbrengen. Wanneer je met lesgeven nog weinig ervaring hebt, kunnen we je daarbij helpen. Het is wel belangrijk dat je communicatief en sociaal vaardig bent. De uren die je gaat lesgeven bepaal je in overleg met de planning. De lessen zijn iedere dag van de week in de ochtend, middag en avond.

Lijkt het je leuk om als trainer aan de slag te gaan? Stuur een mail met je gegevens en motivatie naar Maaike de Jong (mdjong@ijsbaan-twente.nl) en wie weet kom jij ons team versterken.

#haveaniceday