Vacature curlinginstructeur

Ben jij gastgericht, steek je graag de handen uit de mouwen en wil jij meewerken om gestelde doelen te behalen? Dan zijn wij op zoek naar jou! IJsbaan Twente is een jong en dynamisch bedrijf dat is geopend van oktober t/m maart. Fanatieke schaatsers, dagjesmensen, scholen, bedrijven en verenigingen kunnen bij ons schaatsen of gebruik maken van de vele arrangementen die wij bieden. Gastgerichtheid staat bij ons voorop, onze mensen maken het verschil!

(Aankomend) curlinginstructeur m/v

Sportief, enthousiast en gastvrij. Voor het geven van curlingclinics op IJsbaan Twente, 1-10 uur per maand.

Wat houdt het werk in?

Op IJsbaan Twente verzorgen wij veel curlingclinics aan vriendengroepen, families en bedrijven. Zowel doordeweeks als in het weekend.

Jij kunt met jouw gastvrije uitstraling en prettige manier van communiceren zelfstandig clinics begeleiden. Je begint met de ontvangst en het geven van een instructie. Je leert alle deelnemers de basistechnieken aan om later in de ‘wedstrijd’ de perfecte steen te spelen. Als de groep de basis onder de knie heeft, kan het echte werk beginnen. Twee teams gaan het in een echte wedstrijd, onder begeleiding van jou, tegen elkaar opnemen. Het plezier staat hierbij voorop!

Je hoeft nog niet te kunnen curlen om deze functie uit te gaan oefenen. Onze instructeurs leren je vooraf de basisbeginselen van deze sport.

Wie ben jij?

Je bent klantvriendelijk, spontaan en niet bang om voor een groep te staan. Je bent sportief en in staat tot redelijk intensieve fysieke inspanning. Jij bent parttime beschikbaar in het weekend of doordeweeks, ook ’s avonds.

Wat bieden wij?

Je krijgt een vergoeding van € 7,50 (doordeweekse dagen) of € 10,00 per uur (weekend). Een curlingclinic duurt ongeveer 2 uur. Daarnaast worden je reiskosten vergoed.

Enthousiast?

Aarzel dan niet en stuur je motivatie en cv naar mdjong@ijsbaan-twente.nl. Of bel of mail voor meer informatie naar 053-4601970 of mdjong@ijsbaan-twente.nl.

#haveaniceday