vacature curlinginstructeur

Voor het nieuwe seizoen zoeken wij:


“curlinginstructeurs (in opleiding)” 


Vacature “Curlinginstructeur”:

Uren per week 0 – 8 uur per week (in overleg)
Periode schaatsseizoen 22 – 23 (oktober t/m maart)

Als curlinginstructeur verzorg je zelfstandig of samen met een andere instructeur unieke curlingclinics aan vriendengroepen, families of bedrijven. Lijkt dit je wat, maar heb je nog nooit curling gespeelt? Geen zorgen, wij leiden je intern op tot curlinginstructeur. Jij bent de gastheer/gastvrouw van de IJsbaan en zorg je voor een onvergetelijke ervaring. Je verwelkomt het gezelschap tijdens het ontvangst en vertelt de gasten alvast het één en ander over het curlen. Daarna neem je de deelnemers mee naar het ijs en leer je hen de basistechnieken van het curlen aan. Verder geef je uitleg, beantwoord je vragen en geef je tips om de techniek te verbeteren. Wanneer de deelnemers de basis onder die knie hebben gekregen is het tijd voor een wedstrijd, waarbij verschillende teams de strijd met elkaar aangaan.

Curlingclinics worden op aanvraag verzorgd: het aantal clinics per week verschilt. Als instructeur kan je je eigen beschikbaarheid aangeven en wordt de planning in overleg gemaakt. Doordat de clinics altijd op vaste tijdstippen plaatsvinden is het gemakkelijk te combineren met school, werk of andere activiteiten. De tijdstippen zijn: donderdag van 15.30 – 18.00 uur, vrijdag van 16.15 – 18.45 uur en op zaterdag van 15.00 – 17.30 uur en van 16.15 – 18.45 uur.

Wie ben jij?

  • Je bent klantvriendelijk en dienstverlenend en niet bang om voor een groep te staan
  • Je hebt communicatief vaardig en je kunt op een duidelijke, enthousiaste manier uitleg geven
  • Je bent sportief en fysiek in staat om het curlen voor te doen
  • Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken
  • Je bent stressbestendig en weet van aanpakken
  • Je bent (bijna wekelijks) beschikbaar op één of meerdere curlingtijdstippen

Wat krijg je?

  • Een passende vergoeding: o.b.v. het aantal uur dat je beschikbaar bent wordt de wijze van beloning vastgesteld (in loondienst of een vrijwilligersvergoeding)
  • Reiskostenregeling
  • De mogelijkheid om je verder te ontwikkelen op het ijs en als instructeur
  • Gratis toegang tot het ijs om te schaatsen tijdens de reguliere openingstijden

Werken bij de IJsbaan Twente

IJsbaan Twente is een overdekte en moderne ijsbaan in Enschede, gelegen op het Go Planet Parc. De ijsbaan biedt ijsactiviteiten voor fanatieke schaatsers, dagjes schaatsers van jong tot oud, scholen, bedrijven en andere groepen. Het Schaatscafé en de lounges zijn dé plekken waar bezoekers van de ijsbaan samenkomen en bijvoorbeeld een warme chocolademelk, een snack of een stamppotbuffet nuttigen. IJsbaan Twente is een onderdeel van PCH, People Create Hospitality. Onze mensen maken namelijk het verschil.

Matchen wij en ben je enthousiast geworden?
Leuk! Wacht dan niet langer en solliciteer! Stuur een e-mail met je cv en motivatie naar mdjong@ijsbaan-twente.nl.

Vragen over deze functie? Stuur gerust een appje of bel met Maaike de Jong.
Coördinator schaatsschool
06-22535492
mdjong@ijsbaan-twente.nl

 

 

#haveaniceday