Lessen voor volwassenen

Beter leren schaatsen doe je bij de Schaatsschool van IJsbaan Twente! Je kunt je aanmelden voor verschillende soorten schaatslessen. Schaatslessen worden dagelijks aangeboden voor alle leeftijden en niveaus. Van wekelijkse groepslessen tot vakantiecursussen, bochtenclinics, privéles, toertochttrainingen en meer! Bekijk het lesaanbod hieronder.

Lessenserie - half en heel seizoen

Volg 9 of 18 schaatslessen en leer beter schaatsen! Van beginners tot gevorderden. Lesgroepen met een gelijk niveau.

Meer informatie

Lessenserie échte beginners

Vier schaatslessen voor échte beginners die nog niet of net los van de boarding kunnen schaatsen.

Meer informatie

Bochtenclinic

Schaatsen wordt leuk als je een heel rondje kunt rijden. Na elke 100 meter komt er weer een bocht… Volg een bochtenclinic en kom die vervelende bocht steeds beter door!

Meer informatie

Vakantiecursus

Leer in één vakantie beter schaatsen! Voor alle niveaus en in elke schoolvakantie. De cursus duurt 3 dagen, les van 1 uur.

Meer informatie

Privéles

Tijdens een 1,5 uur durende privéles ligt de focus volledig op je schaatstechniek. Een privéles kan met 1, 2 of 3 personen geboekt worden.

Meer informatie

Trainen voor een toertocht

Werk op een professionele manier toe naar jouw prestatie tijdens een toertocht in Nederland of bijv. op de Weissensee.

Meer informatie

Inloopuur

Iedereen van gemiddeld en gevorderd niveau kan op dinsdagochtend een schaatsles krijgen tijdens het inloopuur. Inschrijven is niet nodig, er staan altijd trainers klaar.

Meer informatie

Trainen voor de wintertriatlon

Als lid van een triatlonclub kun je je inschrijven voor 25 trainingen verzorgd door trainers van TV Trios Borne op donderdagavond van 21.15 tot 22.15 uur.

Meer informatie

#haveaniceday