Mascotte Batje

Hoi! Ik ben Batje, de mascotte van IJsbaan Twente. Ik kom uit een dorpje genaamd Koudski in Siberië en ben een echte mensenvriend. Regelmatig ben ik op de ijsbaan te vinden.

Ik houd ook heel erg van schaatsen en ijshockey. Daarom ben ik op zoek gegaan naar een baantje als ijshockeyer of professioneel schaatser, maar steeds weer stond erbij dat je een mens moest zijn. Als ijsbeer kwam ik maar niet aan de bak. Tot ik op een gegeven moment een advertentie zag dat IJsbaan Twente op zoek was naar een mascotte die kon schaatsen. Er stond zelfs bij dat het bij voorkeur een dier moest zijn, PERFECT!

Sindsdien ben ik officieel de mascotte van IJsbaan Twente, de allercoolste baan ooit! Regelmatig ben ik op de ijsbaan te vinden. Je kunt dan met mij op de foto en we kunnen samen spelletjes doen. Je kunt ook een Meet & Greet met mij boeken, dan maken we er echt een feestje van:-) Ik zie je snel op de ijsbaan!

Oh ja, altijd als ik met mensen op de foto ga zet ik de foto’s even later (als jij dat goed vindt tenminste, dat vraag ik altijd eerst even aan jou en je ouders) op Facebook. Like IJsbaan Twente op Facebook en vind je foto terug!

                 

 

 

#haveaniceday