Laatste nieuws

Gianni Romme trots op de mooiste baan van Nederland! 

Sinds 1 mei 2018 is tweevoudig olympisch schaatskampioen Gianni Romme aan de slag als manager van IJsbaan Twente. Met zijn komst heeft IJsbaan Twente niet alleen een bekend gezicht gekregen maar ook een ambassadeur van de schaatssport die zich, na zijn actieve schaatscarrière, op allerlei vlakken heeft doorontwikkeld. En nu het seizoen van start is gegaan is Gianni alleen nog maar enthousiaster over de mogelijkheden van deze (volgens hem) mooiste baan van Nederland! 

Zo worden er dit jaar opnieuw ontzettend veel activiteiten georganiseerd met als doel de regio nog bekender te maken met het bestaan van deze prachtige en technisch hoog gewaardeerde baan. Met het oog op het 10-jarig bestaan van IJsbaan Twente komt de aanstelling van Gianni, voorheen werkzaam als technisch coördinator bij Iskate, op het juiste moment. In de afgelopen jaren heeft het team van de IJsbaan gezorgd dat de schaatslessen, curlingclinics, het schoolschaatsen en het Schaatscafé staan als een huis. Daarom is het nu de geschikte tijd om onze kansen te benutten en onder andere het Twentse bedrijfsleven meer in contact te brengen met onze ijsactiviteiten en evenementen’. 

Hier nieuwe tekst van Gianni over het nieuwe seizoen bijv “de zomermaanden heb ik goed kunnen gebruiken om de ijsbaan goed te leren kennen en me voor te bereiden op het seizoen. Dat is nu begonnen en met het hele team hebben we veel zin om ook dit jaar weer duizenden schaatsers een sportieve maar vooral ook gezellig seizoen te bieden. Ons Schaatscafé heeft deze zomer een metamorfose gekregen en op de baan hebben we meer mogelijkheden gekregen om de zo populaire curling clinics te organiseren. 

Nieuw is dit jaar dat ………………. 

De komende maanden staat de agenda vol grote en kleinere evenementen. Binnenkort bieden we i.s.m. Yap een groep ……………………………………….. een fantastische middag aan op het ijs waar naast Gianni Romme ook voormalig kampioen Mark Tuitert als teamcaptain zullen optreden. Ook de schaats 4-daagse ontbreekt dit jaar niet op de kalender 

Kortom, er is voldoende te beleven op de 10-jarige ijsbaan. HaveanICEday! 

 

Wil je op de hoogte blijven van het IJsbaan-Nieuws? meld je hier aan voor onze nieuwsbrief

#haveaniceday