Privéles

Tijdens de privéles ligt de focus volledig op je schaatstechniek. In overleg met de trainer kun je aandacht besteden aan je gehele schaatstechniek óf een specifiek onderdeel. Het is ook mogelijk om een privéles met videoanalyse in te plannen. Jezelf zien op bewegend beeld en de analyse hiervan dragen bij aan de bewustwording van je eigen techniek en verbeterpunten. Beelden kunnen echte eye-openers zijn en dus leiden tot nieuwe inzichten. We gaan jouw schaatsbeweging in beeld te brengen, deze analyseren met een schaatstrainer en daardoor perfectioneren.

Kortom: een op maat gemaakte schaatsles op je eigen niveau. Een privéles vindt altijd plaats tijdens recreatie-uren, indien mogelijk kun je voor of na de privéles vrij schaatsen.

OPBOUW PRIVéLES

Een privéles duurt ruim 1 uur en bestaat uit de volgende onderdelen:

  • Kennismaking met trainer
  • Eén uur instructie op het ijs
  • Koffie/thee/chocolademelk

PRIVéLES MET VIDEOANALYSE

Een privéles met videoanalyse duurt ongeveer 2 uur en bestaat uit de volgende onderdelen:

  • Kennismaking met trainer
  • 1,5 uur filmen/analyseren/feedback ontvangen op of langs het ijs
  • Evaluatie en uitwisseling van videobeelden met koffie/thee/chocolademelk

TARIEVEN

Zonder video-analyse Met video-analyse
 1 persoon€ 51,25€ 66,75
 2 personen€ 58,50€ 79,25
 3 personen€ 65,75€ 91,50

 

RESERVEREN

Een privéles kun je aanvragen door het formulier hieronder volledig in te vullen. Let op: de datum van de privéles dient minimaal 5 werkdagen na inschrijving plaats te vinden. Wij nemen binnen 3 werkdagen contact met je op om de les definitief te plannen. Wil je graag een reeks privélessen plannen? Neem dan contact op met de schaatsschool van IJsbaan Twente via info@ijsbaan-twente.nl of 053-4601970.

#haveaniceday