Inloopuur

Voor schaatsen op noren

Doelgroep: volwassen mannen en vrouwen, gemiddeld en gevorderd niveau

Het inloopuur is bedoeld voor kennismaking met de schaatsschool, als inhaalmoment voor het geval een cursist een les heeft gemist op zijn vaste tijdstip én natuurlijk om de basis van de schaatstechniek onder de knie te krijgen. De lessen zijn niet helemaal vergelijkbaar met de lessen in een lessenserie. In een lessenserie ga je gericht met dezelfde trainer en in dezelfde (kleine) groep aan de slag met jouw persoonlijke schaatstechniek. Tijdens het inloopuur weten we niet hoeveel mensen komen, wel staan er altijd 2 trainers klaar en delen we de groep in tweeen. Dat kan een kleine groep zijn, maar dat kan ook een grote groep zijn.

Inschrijven is niet nodig. Handig is echter wel dat je al een beetje kunt schaatsen. Ben je een échte beginneling die zich zich vast houdt aan de boarding, dan adviseren wij je deel te nemen aan een lessenserie van 4 lessen. Je kunt je gewoon melden bij de receptie en daarna op het ijs bij de trainers in de limegroene jassen. In de vakanties gaan de inloopuren niet door. De kosten bedragen € 13,00 per keer. Het inloopuur is op dinsdagmorgen van 9.45 tot 10.45 uur op het ijs.

Gezamenlijk wordt met de aanwezigen besproken welke onderdelen geoefend worden op het ijs. Het inloopuur wordt altijd direct na afloop van de les afgesloten in het Schaatscafé waar je al je vragen kwijt kunt aan de trainer.

#haveaniceday