IJsbaan Twente open vanaf 4 oktober

Hoera, de winter komt er weer aan! Vanaf maandag 4 oktober ligt er weer een prachtige ijsvloer op IJsbaan Twente in Enschede. Gianni Romme, manager van IJsbaan Twente, is blij. ‘Vanaf maandag zijn we weer dagelijks geopend en kan iedereen weer komen wanneer het ze uitkomt. Zonder te reserveren en zonder corona toegangsbewijs. Ook de kleedkamers en toiletten zijn weer beschikbaar. We zijn elke dag geopend om lekker te schaatsen. Of om mee te doen aan de leuke schaatslessen, curlingclinics en andere activiteiten natuurlijk.’

De ijsbaan is elke doordeweekse dag geopend van 10.15 tot 16.30 uur en van 20 tot 22.30 uur. Op zaterdagmiddag en zondag is de baan ook open voor iedereen die lekker wil schaatsen. Voor jong en oud en voor de snelle en ongeoefende schaatsers. De exacte openingstijden per dag en verdere informatie vind je op www.ijsbaan-twente.nl. Een toegangskaartje koop je gewoon weer aan de kassa.

Schaatslessen
Voor kinderen en volwassenen starten vanaf 8 oktober wekelijkse schaatslessen. Inschrijven kan nog! Er zijn dagelijks lessen op verschillende tijden te reserveren. Voor slechts 40 euro leer je in de hersftvakantie in drie dagen beter schaatsen onder deskundige begeleiding. Nóg een tip voor wie eens een schaatsles wil proberen: kom langs op het inloopuur op dinsdagmorgen 10.15 uur. Inschrijven is niet nodig, er staan op dat moment altijd trainers voor je klaar.   

Curlingclinics
Ze zijn booming: curlingclinics met familie, vrienden of collega’s. De curlingclinics zijn uniek, laagdrempelig én te combineren met een gezellige borrel, een winters hapje of een heerlijk buffet. Meedoen kan in gewone kleding, je hebt alleen een paar sneakers of schoenen nodig met profiel. Ook voor een vergadering, bedrijfsfeestje of een zakelijke bijeenkomst ben je op IJsbaan Twente aan het juiste adres.

Schaatscafé opent later
Achter de schermen wordt hard gewerkt aan de (her)opening van het Schaatscafé. Vanwege corona en personele uitdagingen is het op dit moment nog niet mogelijk plaats te nemen in het Schaatscafé. In de ijshal wordt wel gewerkt aan alternatieve mogelijkheden (afhaal & automaten) om toch iets te nuttigen. Ook de alternatieven zijn in de eerste dagen (of weken) na de opening nog niet gereed. Op de website lees je meer over de (her)opening en dan geldende corona maatregelen.

Schaatsen huren
Wie geen schaatsen heeft, kan een paar huren! IJshockeyschaatsen, lage noren of klapschaatsen: je hebt ruime keuze bij Hyro Sports en altijd scherpe ijzers. Reserveren is niet nodig. Wil je een lessenserie volgen, dan is het mogelijk om elke week dezelfde paar schaatsen te huren. Dan is reserveren wel handig: 085-0440322 of info@hyro.nl.

#haveaniceday