Scholen Ploegen Achtervolging

Ga terug

De wedstrijd van 31 januari 2019 zit erop. Download hier het eindklassement: Uitslag SPA 2019.  

Ook dit jaar is het voor scholieren van het voortgezet onderwijs mogelijk mee te doen aan een uniek evenement: de Scholen Ploegen Achtervolging. Ruim 200 Twentse scholieren doen jaarlijks mee aan de voorronde voor de NK Scholenploegenachtervolging op IJsbaan Twente. Dit jaar vindt de finale plaats op 12 maart in Breda.

 

Je kunt nu teams samenstellen, want de datum van de voorronde in Enschede is vastgelegd op donderdag 31 januari 2019. Een uniek evenement, want zowel wedstrijdschaatsers als ongeoefende schaatsers laten zichzelf hier van hun beste kant zien. Tijdens dit leukste schaatsevenement voor scholieren staat plezier, teamspirit, tactiek en gezond bezig zijn voorop. Proef de sfeer van de SPA op:

DUS: Schrijf teams in voor de Twentse voorronde van de NK Scholenploegenachtervolging

Wanneer: Donderdag 31 januari 2019 van 9.00 tot 13.00 uur

Waar: IJsbaan Twente in Enschede

Inschrijven: via bijgevoegde inschrijflijst (retour mailen vóór 18 januari 2019)

Teams en reglementen
Ieder school uit het voortgezet onderwijs kan teams samenstellen in verschillende leeftijdscategorieën, geslacht en niveau (recreatief of wedstrijd). Teams bestaan uit vier leden + eventueel één reserverijder en één coach. Natuurlijk mogen fans langs de zijlijn komen aanmoedigen. De teams rijden tijdens de voorronde 2 omlopen, waarvan de snelste tijd telt voor plaatsing voor de finale in Breda. In elke categorie gaat het team met de snelste tijd door naar de finale. In de bijlage vind je de reglementen voor de NK Scholenploegenachtervolging.

Meedoen?
Per school wordt er één aanmeldingsformulier verstrekt, zie hiervoor de bijlage. Alle deelnemende teams van één school (of scholengemeenschap/locatie) kunnen zich inschrijven op dit formulier, wij ontvangen het volledig ingevulde formulier graag retour voor 18 januari 2019. De kosten voor deelname bedragen € 25,00 per team. Het volledig ingevulde aanmeldingsformulier kan je versturen naar aniek.veldman@ijsbaan-twente.nl. Kijk goed in welke categorie jouw team thuishoort (zie reglementen).

Trainen
Speciaal voor deelnemende teams hebben wij de mogelijkheid om te komen trainen voorafgaand aan de voorronde. Ingeschreven teams kunnen voor een gezamenlijk tarief van € 15,00 per team naar binnen tijdens onze recreatie-uren. Zij hoeven zich slechts te melden bij de kassa.

Downloads: 

De inschrijflijst

Reglementen NK SPA

#haveaniceday