Schaats4daagse

Ga terug

Tijdens de schaats4daagse kun je van dinsdag 19 tot en met vrijdag 22 februari 2019 elke dag een door jou gekozen afstand schaatsen op de 400 meterbaan. Hierbij kun je kiezen uit 4, 8, 16 en 50 km per dag. Er kan dagelijks tussen 09:30-12:00 en 20:00-22:30 uur geschaatst worden. Uiteraard ontvang je aan het einde van de schaats4daagse een speciale medaille!

De schaats4daagse is een evenement voor iedereen. Van jong tot oud, recreatief tot zeer ervaren, iedereen is welkom. De inschrijving voor de schaats4daagse is geopend. Je kunt je inschrijven door het formulier onderaan deze pagina volledig in te vullen en dan in te sturen. Deelname kost € 15,00 per persoon. Dit bedrag betaal je op de eerste dag aan de kassa van de ijsbaan.

Schaatsen kun je huren als je deze zelf niet hebt. Als deelnemer aan de schaats4daagse krijg je € 1 per paar korting (per keer). Na inschrijving ontvang je een week voor de schaats4daagse alle nodige informatie per mail. Meer informatie over de Schaats4Daagse op: s4d.skeuvel.nl.

Voorwaarden deelname schaats4daagse:

●     Deelnemers van de Enschedese Schaats4daagse worden geacht zich aan de algemene huisregels van IJsbaan Twente te houden

(https://www.ijsbaan-twente.nl/info_tarieven/huisregels/).

●     Deelname aan de Schaats4daagse is op basis van uw naam.

●     Mocht u een dag niet kunnen schaatsen, is het mogelijk dit in te halen door een andere dag de dubbele afstand te schaatsen.

●     In verband met uw veiligheid is het verplicht om tijdens het schaatsen handschoenen en een muts te dragen.

●     De organisatie van de Enschedese Schaats4daagse en IJsbaan Twente zijn niet verantwoordelijk voor ongelukken en/of diefstal.

#haveaniceday