FC Twente Kidsmiddag

Ga terug

De FC Twente Kidsmiddag staat helemaal in het teken van voetbal, schaatsen en FC Twente. Er zijn super gave spellen te doen op en naast het ijs. Iedereen is van harte welkom tussen 13.30 en 16.00 uur op het middenterrein van de ijsbaan. Doe je aan alle activiteiten mee, dan verdien je een echt certificaat! Om 13.30 uur vindt een gezamenlijke aftrap plaats op de 400 meterbaan.

Op woensdag 20 februari is iedereen van harte welkom tussen 13.30 en 16.00 uur op het middenterrein van de ijsbaan. Je krijgt een scorekaart bij binnenkomst en kunt bij verschillende spellen punten scoren. Ga bijvoorbeeld ijshockeyen, sneeuwballen gooien of laat zien hoe goed jij bent met een voetbal. Alle deelnemers krijgen een leuk cadeautje en maken kans op een wedstrijdje schaatsen tegen Gianni Romme om 15.30 uur. Ook Batje is van de partij én je kunt je laten schminken.

Meedoen aan de Kidsmiddag is heel eenvoudig. Je koopt een entreekaartje bij de kassa van de ijsbaan en kunt vervolgens tussen 13.30 en 16.00 uur gratis deelnemen aan de georganiseerde activiteiten. Je hoeft niet de hele tijd mee te doen, je kunt zo lang meedoen als je wilt. Je hoeft er ook niet per se om 13.30 uur te zijn, je mag ook later nog aansluiten zolang je wilt.

#haveaniceday