Bedrijven Ploegen Achtervolging

Ga terug

Op donderdag 28 maart 2019 organiseert IJsbaan Twente een mooi en sportief bedrijvenevenement op IJsbaan Twente, de Bedrijven Ploegen Achtervolging. Of je nu kunt schaatsen of niet, dat maakt niet uit. Je kunt deelnemen in de categorie met geoefende of niet geoefende schaatsers. Ga samen met collega’s, vrienden of relaties de strijd aan met andere bedrijventeams uit de regio. Een onvergetelijk sportief evenement waarbij de koek en zopie niet ontbreekt.

Hoe werkt een ploegenachtervolging?
Bij een ploegenachtervolging strijden twee teams van maximaal vier schaatsers tegen elkaar om de winst. Het ene team start op het rechte deel van de baan, het andere team precies aan de overzijde op het andere rechte stuk. Afhankelijk van je categorie schaats je een aantal ronden en de tijd van de derde schaatser die finisht is jullie eindtijd. Je hebt 2 kansen om een tijd neer te zetten, er worden 2 omlopen geschaatst. De beste tijd van de 2 omlopen wordt meegenomen in de einduitslag. Een impressie van vorig jaar vind je hier:

Programma Bedrijven Ploegenachtervolging 2019

 17.00 – 17.30 uur  Inloop en ontvangst met soep en broodjes
 17.30 – 17.45 uur  Openingswoord door IJsbaan Twente
 17.45 – 19.05 uur  Start 1e omloop
 19.05 – 19.25 uur  Baanonderhoud
 19.25 – 20.55 uur  Start 2e omloop
 20.45 – 22.30 uur  Borrel + hapje in de IJsbaan Lounge
 21.15 – 22.30 uur  Prijsuitreiking
 +/- 22.30 uur  Einde


Inschrijven
Stel een bedrijventeam samen met collega’s, klanten, vrienden of andere connecties. Je kunt je inschrijven als geoefend of niet geoefend team. De overige ‘reglementen’ vind je hieronder. Inschrijven kan t/m 14 maart 2019 via het inschrijfformulier hieronder. Deelnemen aan de Bedrijven Ploegenachtervolging bedraagt € 175,00 euro per team. Dit is inclusief soep & broodjes tijdens de races en een borrel na afloop.

Wil je alvast trainen en 28 maart goed voor de dag komen?
Deelnemende teams kunnen voor € 4,00 per persoon schaatsen op IJsbaan Twente. Voorwaarde is wel dat jouw team al ingeschreven staat. Dit aanbod geldt tijdens de reguliere openingstijden en op vertoon van je inschrijfbevestiging.

Reglementen en teamindeling

  • Er bestaan 2 categorieën, 1 voor de geoefende schaatsers en 1 voor de niet geoefende schaatsers. Mannen en vrouwen zitten dus bij elkaar in het team en de categorie.
  • De geoefende schaatsers schaatsen 6 ronden en de niet geoefende schaatsers 3 ronden.
  • Het is toegestaan teamleden mee te laten doen die niet werkzaam zijn bij het bedrijf. Denk hierbij aan sponsoren, vrienden of andere connecties.
  • Teams bestaan uit minimaal 3, maximaal 5 schaatsers.
  • Je mag in maximaal één team starten.
  • Tijdens de achtervolging kunnen er maar 3 of 4 personen tegelijk schaatsen, nummer 5 is reserve. Als tijdmeting geldt de tijd van de derde finishende schaatser.
  • De beste tijd van de 2 omlopen wordt meegenomen in de einduitslag.
  • In alle gevallen waarin dit reglement niet voorziet beslist IJsbaan Twente.

#haveaniceday