Eten en drinken

Schaatscafé

Even bijkomen van het schaatsen of een fijne afsluiting van je schaatsdag? Dat kan in ons gezellige Schaatscafé! Op de uitgebreide menukaart staan heerlijk belegde broodjes, warme maaltijden en lekkere snacks. Vanuit het Schaatscafé heb je prachtig uitzicht over de ijshal. Het Schaatscafé is van oktober t/m maart dagelijks geopend van 9:00 tot 23:30 uur. Klik hier om onze menukaart te bekijken.

Groepen

Daarnaast kun je bij ons met een groep terecht voor compleet verzorgde vergaderingen, buffetten, hapjes of lunches. De ijsbaan beschikt naast het Schaatscafé over sfeervolle ruimtes op de eerste verdieping met een prachtig uitzicht over de ijshal.

 

Ontbijten en lunchen

Kom heerlijk ontbijten of lunchen in het Schaatscafé of met een groep in één van de lounges. Vers belegde broodjes, huisgemaakte soepen, snacks en fruit: het kan allemaal.

Meer informatie

Buffetten

Geniet van een heerlijk buffet in één van onze lounges met uitzicht over de ijsbaan. Stamppotbuffetten, warm en koud buffet gecombineerd met een gezellige borrel, alles is mogelijk!

Meer informatie

Borrelen en hapjes

Geniet van een gezellige borrel in het Schaatscafé of één van onze lounges. Aangevuld met een kaas/ worst plankje, bitterballen of andere hapjes.

Meer informatie

#haveaniceday