Kom naar het zomerijs op IJsbaan Twente!

Kom naar het zomerijs op IJsbaan Twente! Heerlijk verfrissend en wel een tikkeltje gek met deze temperaturen. Op dinsdag 16 en 23 juli en donderdag 18 en 25 juli kan je van 19.30u tot 21.30u SCHAATSEN op de 400 meterbaan! De deuren zijn vanaf 19u geopend. Voor het speciale zomertarief van €5,- kan je heerlijk rondjes rijden. Vergeet je lange broek, handschoenen en muts niet want de temperatuur in de hal is maar 5 graden!

LET OP: de schaatsshop Hyro is gesloten, dus het huren van schaatsen is niet mogelijk!

Of boek een clinic summercurling op vrijdagavond 19 of 26 juli. Verras je medewerkers, vrienden of familie met dit unieke uitje! Onze summerclinic kan je boeken voor het speciale tarief van €17,50 per persoon (minimale deelname 8 personen).  Deze prijs is inclusief ontvangst met koffie en thee, instructie en begeleiding door een ervaren instructeur.

Voor leden van de schaatsverenigingen bestaat ook de mogelijkheid om op dinsdag 16 en 23 juli en donderdag 18 en 25 juli schaatsen van 19.30u tot 21.30u. Wil jij met je vereniging schaatsen op het zomerijs op IJsbaan Twente ? Neem dan even contact met ons op!

Let op: Het schaatscafé is tijdens het zomerijs gesloten.

     

#haveaniceday