Kinderfeestje

Vier je kinderfeestje samen met je vriendjes en vriendinnetjes op IJsbaan Twente en beleef het coolste feestje ooit!  Bij binnenkomst kun je gelijk gaan schaatsen op de 30×60 en 400 meterbaan of eerst samen cake versieren in het Schaatscafé. Verder krijgen jullie patat, ranja, een snack én een kleine attentie. Wil je bij binnenkomst graag eerst je cadeautjes uitpakken met daarbij ranja en iets lekkers? Dat kan! Je kunt voor € 1 per persoon een tafel reserveren in het Schaatscafé met daarop ranja en cake om samen cake te versieren. Deze optie kun je aanvinken in het reserveringsformulier.

Je kunt het schaatsen ook combineren met bijvoorbeeld een schaatsles, bowlen of met een rondleiding door het stadion van FC Twente. Let op: alle arrangementen zijn exclusief schaatshuur. Je krijgt € 2 korting op het type Rent bij de schaatsverhuur bij een gereserveerd kinderfeestje. Neem wel je handschoenen en muts mee want het is maar 8°C op de ijsbaan! Of voor de veiligheid nog liever je helm. Heb je zelf geen helm? Deze kan je ook huren bij de schaatsshop Hyro.

En heb je de smaak van het schaatsen helemaal te pakken? Wij bieden voor kinderen nog veel meer leuke activiteiten aan zoals schaatsles, de schaatsvierdaagse of zelfs een FC Twente kidsmiddag.

De kinderfeestjes zijn te reserveren vanaf 6 kinderen. Een kinderfeestje vindt plaats tijdens recreatie-uren (zie openingstijden) en dient minimaal 4 werkdagen van tevoren geboekt te worden. Pas na ontvangst van de definitieve bevestiging is het kinderfeestje gepland (dit kan 3 werkdagen duren).

Onwies v.a. € 10,25 p.p.

Lekker schaatsen, patat met een snack eten en onbeperkt ranja tijdens het eten. En voor alle kinderen een attentie.

Meer informatie

Supercool € 15,00 p.p.

Lekker schaatsen, 1 uur schaatsles, patat met een snack eten en onbeperkt ranja tijdens het eten. En voor alle kinderen een attentie.

Meer informatie

Ice FC Twente € 18,25 p.p.

Vrij schaatsen en een rondleiding door het stadion van FC Twente. Samen patat eten met een frikandel/kroket en onbeperkt ranja. Voor alle kids een ijsbaan en FC Twente attentie. Rondleiding inclusief ranja/ koffie/ thee en introductiefilm.

Meer informatie

Ice Bowl € 15,25 p.p.

Vrij schaatsen, 1 uur bowlen bij Bowling Enschede (100m van de IJsbaan) en samen patat eten met kroket/ frikandel en onbeperkt ranja. Alle kids krijgen een attentie.

Meer informatie

#haveaniceday