Curlingclinic

Boek nu een curlingclinic voor de maand oktober en ontvang 10% korting op de arrangementsprijs!

Maak in onze curlingclinic kennis met de sport van de bezems op het ijs… Wil jij met collega’s, teamgenoten, vrienden of familie de kneepjes van de curlingsport leren kennen? De curlingclinics op IJsbaan Twente zijn hip en vooral heel erg leuk!  Kijk hieronder voor onze arrangementen en meer informatie.

IJsbaan Twente beschikt over 4 officiële curlingbanen op de 30*60 meterbaan. Tijdens de curlingclinic speel je met ongeveer met 12 personen per curlingbaan. Onder het genot van een kopje koffie met iets lekkers erbij in ons schaatscafé, leggen we je eerst de regels van het curlen uit. Onze ervaren instructeurs nemen je daarna mee op het ijs. Dan begint het echte werk. Na een instructie en een oefenronde is het tijd voor het echte werk! Jullie spelen in teams een echte curlingwedstrijd tegen elkaar. De winnaar mag de beker in ontvangst nemen! Na afloop van de curlingclinic staan er een lekkere borrel met bitterballen voor jullie klaar. Natuurlijk is het ook mogelijk om af te sluiten met een lunch– of dinerbuffet.

Curlingclinic - € 27,50

Een curlingclinic begint met ontvangst met koffie, thee en een zoete lekkernij en wordt afgesloten met een drankje en rondje bittergarnituur.

Meer informatie

Bekijk alle cateringmogelijkheden

Combineer je curlingclinic met een borrel, lunch of uitgebreid buffet.

Meer informatie

#haveaniceday