Curlingclinic

Wil jij met collega’s, teamgenoten, vrienden, buurtvereniging of familie een bijzonder uitje? Boek dan een curlingclinic bij IJsbaan Twente! Er zijn verschillende arrangementen waaruit je kunt kiezen.

Voor ieder arrangement geldt dat de clinic begint met een ontvangst. Onder het genot van een kopje koffie of thee leggen we je eerst de regels van het curlen uit. Daarna nemen onze ervaren instructeurs je mee het ijs op. IJsbaan Twente beschikt over 4 officiële curlingbanen op de 30*60 meterbaan. Tijdens de curlingclinic speel je met 10 tot 12 personen op één curlingbaan. Na een instructie en een oefenronde is het tijd voor het echte werk! Jullie spelen in teams een curlingwedstrijd tegen elkaar. Na afloop van de curlingclinic staat er een lekkere borrel voor jullie klaar. Of, als je wilt, een heerlijk hapje of diner. Genoeg keuze dus voor een onvergetelijk uitje!

Let op: omdat wij de officiële curlingmaterialen en afstanden gebruiken adviseren wij deelname vanaf 12 jaar en ouder.

Bekijk onze curlingarrangementen

Curlingclinic basic

De curlingclinic begint met koffie en thee en de uitleg van het spel door een enthousiaste trainer. Daarna het ijs op! Eerst oefenen en afsluiten met een onderlinge wedstrijd.

 

Meer informatie

Curlingclinic met borrel

Verleng de curlingclinic met een gezellige afsluitende borrel!

Meer informatie

Curlingclinic met snelle hap

Geniet na de clinic tijdens de borrel ook van een patatje met snack!

Meer informatie

Curlingclinic met buffet

Sluit de clinic af met een gezamenlijk buffet.

Keuze uit verschillende buffetten.

Meer informatie

#haveaniceday