Activiteiten

IJsbaan Twente is een verrassende locatie voor bijeenkomsten, bedrijfsfeesten, vergaderingen en events. Wij beschikken over sfeervolle ruimten en een uitgebreid aanbod van clinics, activiteiten en catering. Laat je verrassen door de mogelijkheden.

 

Evenementen 19-20

Ben je nieuwsgierig naar welke evenementen er binnenkort gaan plaatsvinden of wil je je inschrijven voor een van onze leuke

Meer informatie

Curlingclinic

Een gezellige en sportieve activiteit voor een zakenuitje of met je vrienden en familie. Teambuilding en plezier verzekerd!

Meer informatie

Kinderfeestje

Het coolste kinderfeestje vier je op IJsbaan Twente! Kom samen met je vriendjes en vriendinnetjes naar IJsbaan Twente en vier een schaatsfeestje om nooit te vergeten.

Meer informatie

Vergaderen

Zoek je een bijzondere setting voor een bijeenkomst? IJsbaan Twente biedt vergaderarrangementen in een sfeervolle en dynamische omgeving. Al onze

Meer informatie

Schaatsclinic

Een sportieve activiteit op het ijs? Beginner of gevorderd, wij zorgen voor een leuke, leerzame clinic voor jou en je vrienden, familie of collega’s.

Meer informatie

IJshockeyclinic

Altijd al een keer als een stoere ijshockeyer het ijs op gewild? Boek dan samen met je sportieve vrienden of collega’s een ijshockeyclinic. Een uitdagende activiteit die je niet snel zult vergeten!

Meer informatie

Rondleiding

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden naast het schaatsen? Een rondleiding door IJsbaan Twente is dé kans om eens een kijkje achter de schermen te nemen.

Meer informatie

Schaatscafé

Even bijkomen van het schaatsen kan in ons gezellige Schaatscafé! Op de uitgebreide menukaart staan heerlijk belegde broodjes, warme maaltijden en

Meer informatie

#haveaniceday